Aanmelden

Aanmelden als deelnemer van Highland Purchasing:

Via dit digitale formulier kunt u zich bij ons aanmelden en uw gegevens bij ons achterlaten, afhankelijk van uw wensen zullen wij u informatie toezenden over Highland Purchasing en of een demonstratie geven van de inkoopportal van Highland Purchasing.

De deelnemers van Highland Purchasing betalen een jaarlijks bedrag (Participation fee) als deelname kosten voor de dienstverlening die Highland Purchasing haar deelnemers biedt, de hoogte van de jaarlijkse bijdrage wordt aan de hand van de besparingen van de inkoopscan en het omzetvolume van de deelnemer bepaald.

De staffel die voor de jaarlijkse bijdrage wordt gebruikt is als volgt:

Staffel I:  €  750,=  per jaar  Besparing inkoopscan tot €  7.500,=
Staffel II: € 1250,= per jaar Besparing inkoopscan tot € 12.500,=
Staffel III:  € 2500,= per jaar  Besparing inkoopscan tot € 25.000,=
Staffel IV:  € 5000,= per jaar       Besparing inkoopscan vanaf € 40.000,=

 

Aanmelden als leverancier bij Highland Purchasing:

Highland Purchasing sluit mantelovereenkomsten met professionele leveranciers die producten en diensten leveren met een landelijke dekking in Nederland.

Indien u als leverancier interesse heeft in een samenwerking en in aanmerking wenst te komen als leverancier, dan kunt u zich bij Highland Purchasing aanmelden.

De procedure die Highland Purchasing volgt voor de toelating van nieuwe leveranciers is zal er als volgt uitzien:

U kunt aan Highland Purchasing informatie sturen over uw bedrijf, uw producten en of diensten.

  1. Highland Purchasing zal deze toegezonden informatie beoordelen en behandelen.
  2. Wanneer Highland Purchasing vaststelt dat de deelnemers van Highland Purchasing interesse en mogelijkheden tot een samenwerking kunnen hebben met uw bedrijf dan zal Highland Purchasing een ”request for proposal” naar u toesturen.
  3. Nadat de onderhandelingen en evaluatie tussen Highland Purchasing en uw bedrijf positief  zijn afgerond zal een samenwerkingsovereenkomst worden opgesteld door Highland Purchasing, na ondertekening van deze overeenkomst zal uw bedrijf op de inkoopportal van Highland Purchasing gepubliceerd gaan worden.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor een samenwerking met Highland Purchasing dan verzoeken wij u om het reactieformulier in te vullen, hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.

Persoonlijk onderhoud:

Om u een inzicht te geven wat de voordelen en de mogelijkheden zijn als deelnemer bij Highland Purchasing, zouden wij u graag in een persoonlijk onderhoud een demonstratie van de inkoopportal van Highland Purchasing geven en het concept van inkoopscan aan u uit leggen.  

Indien u interesse heeft om u als deelnemer aan te sluiten bij Highland Purchasing dan nodigen wij u uit om dit aan ons te melden via het contactformulier.  


Lattiz