Proefpakket De Koekfabriek

Proefpakket De Koekfabriek
Heeft u interesse om samen met De Koekfabriek in 2020 sociale impact te creëren ? Dat kan heel eenvoudig door onze overheerlijke unieke koekjes aan uw gasten te serveren. We vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op voor een afspraak en/of proefpakket koek ! stuur uw mail naar michel@dekoekfabriek.com. Hopelijk tot snel !!

Bij De Koekfabriek bakken en verkopen we koekjes om daarmee werk te creëren voor mensen die dat hard verdienen. Elke 6 kilo koekjes levert voor ons 1 werkplek per dag op. Hoe mooi en eenvoudig is dat !

Op dit moment zijn we hard aan het groeien. Binnen de aangesloten bedrijven bij Highland Purchasing ervaren we dit eveneens. We geloven erin dat we door samen op te trekken, mooie maatschappelijke impact kunnen realiseren. Namelijk een kans te bieden aan die meer dan 1 miljoen mensen die nu aan de zijlijn staan, niet meedoen.

Natuurlijk zijn onze koekjes superlekker. De koekjes die we nu als proef meesturen zullen dat ongetwijfeld uitwijzen. Maar meer nog betekent het serveren van onze koek, het mede doorgeven en vertellen van een verhaal dat er toe doet, aan uw gasten. Het laat zien dat we met elkaar bij kunnen dragen aan het welzijn van zoveel meer mensen.

We zouden het fantastisch vinden als we de samenwerking kunnen oppakken. Graag vertellen we u meer over onze ambitie en onze manier van werken.

Gepubliceerd op 09:23 20-01-2020, Michel Martens | Views: 82 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren


Lattiz