Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Uw muziekafdracht voordelig verzorgd? | Highland Purchasing
Pluq laadpaal

Pluq – Charging your way

Pluq – Charging your way

Pluq financiert, installeert en beheert e-laadpunten op private parkeerterreinen. Het kost jouw organisatie niets, maar levert je veel op: tevreden bezoekers, een groene signatuur plus een deel van de opbrengst. Je raakt ook iets kwijt: stress! Bedenk u eens: Wanneer mensen hun elektrische auto niet op jouw locatie kunnen opladen, gaan ze ergens anders heen. Je mist klandizie en omzet.
Pluq biedt u een interessante oplossing: Omdat Pluq alle kosten financiert, kun jij je richten op de ontwikkeling van de organisatie. Je bent verzekerd van eerste klas laadpalen en je hoeft bezoekers met een elektrische auto nooit meer teleur te stellen.
  • Maak je locatie toekomstbestendig
  • Deel 10 jaar lang mee in de opbrengst of steun een goed doel
  • Schaal kosteloos op als er meer laadpunten nodig zijn
  • Ga ontbossing tegen en maak mobiliteit elektrisch
  • Ervaar dat ‘kan niet’ niet bestaat
  • Kies voor de Q van kwaliteit

Ben je overtuigd van de voordelen van gratis laadpalen? Dan is het tijd om te bepalen welke type charger je op jouw locatie wilt. Pluq heeft drie smaken:

DE PLUQ LAADPAAL

Pluq staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Alfen en EcoTap leveren de palen.

DE GOEDE DOELENLAADPAAL

Kies je voor de goede doelenlaadpaal van Pluq op jouw locatie, dan ondersteun je het werk van KWFKika of het Ronald McDonald Kinderfonds. Omdat wij een betere toekomst voor ogen hebben, komen we in actie voor organisaties die iedere vorm van hulp kunnen gebruiken. Van elk geladen kWh gaat 2 cent naar het goede doel.

DE WHITE LABEL-LAADPAAL

Zie je kansen voor een joint venture? Wil je de paal beplakken in de stijl van jouw bedrijf? Wil je een ander goed doel helpen dan de drie die wij steunen? Dan is de white labellaadpaal een goede keuze. Sportstroom en Dierenpark Amersfoort zijn mooie voorbeelden. De palen blijven eigendom van Pluq.

Meer informatie over Pluq?
Neem contact op met jouw contactpersoon via de HP portal en ervaar zelf binnenkort ook de voordelen van Pluq laadpalen!