Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

ADA Cosmetics introduceert de dubbel gecertificeerde collectie voor lichaamsverzorging THINK, ACT & LIVE RESPONSIBLE

Kehl, februari 2023. Zuinig omgaan met milieu en hulpbronnen: Daar willen steeds meer mensen door hun consumptiegedrag actief aan bijdragen – zowel thuis, op het werk als op reis. ADA Cosmetics heeft nu een van haar meest duurzame lijnen voor lichaamsverzorging ooit op de markt gebracht, om hotels en hun gasten juist daarbij te helpen en haar eigen ecologische voetafdruk nog kleiner te maken: De Think, Act & Live Responsible-collectie, die het toonaangevende hotelcosmeticabedrijf zelf ontwikkeld heeft, is de eerste die tegelijkertijd voorzien is van het gerenommeerde Ecocert COSMOS Organic label en het Nordic Swan Ecolabel.

Lichaamsverzorging: natuurlijk veganistisch

Ada-CosmeticsOm cosmeticaproducten zowel de keurmerken van Ecocert COSMOS Organic als Nordic Swan te mogen laten dragen, moeten zij voldoen aan verschillende, zeer hoge kwaliteits- en milieueisen. Daarom is niet alleen meer dan 98 procent van de grondstoffen in de verzorgingsproducten van Think, Act & Live Responsible van natuurlijke oorsprong; minimaal tien procent ervan komt zelfs van biologische teelt. De veganistische formule met biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve stoffen is ook vrij van stoffen als microplastics, parabenen, paraffines, siliconen en SLS/SLES. Met hydraterende aloë vera en een subtiele aquatische geur, die zich in delicate akkoorden van aloë en komkommer en houtachtig-kruidige basisnoten op de huid ontvouwt, is ze een ware verwennerij.

De dispensers: recyclebaar met een heldere boodschap

De nieuwe verzorgingslijn, bestaande uit shower gel, shampoo, conditioner, hand & body lotion en vloeibare zeep, is uitsluitend verkrijgbaar in recyclebare dispensers. Ze zijn verkrijgbaar in de bestseller van ADA, het 100 procent hygiënische, gesloten SMART CARE-systeem, en in navulbare pompdispensers. Bovendien brengt de naam van de nieuwe lijn, die meteen in het oog springt door zijn opvallende vormgeving, een heldere, belangrijke boodschap over.

“Inhoud, verpakking, boodschap – het totaalpakket maakt Think, Act & Live Responsible tot een heel bijzondere collectie waar we erg trots op zijn”, zegt Anja Fernandez, Director Global Brand Marketing bij ADA. “De collectie ondersteunt en stimuleert haar gebruikers om elke dag het verschil te maken. Daarnaast helpt ze hotels om hun gasten te laten zien dat zij zich serieus inzetten voor milieubescherming.”

2023_ ADA_TAR_CompleteRange

Het assortiment: groen tot de accessoires aan toe

De nieuwe Think, Act & Live Responsible lichaamsverzorging is per direct verkrijgbaar. Ze vormt een aanvulling op de gelijknamige lijn met groene accessoires die al bijna drie jaar met succes op de markt is. Ook hier heeft ADA Cosmetics zich aan strikte duurzaamheidsprincipes gehouden en bij de ontwikkeling consequent gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke en recyclebare materialen zoals bamboevezels, biologisch katoen en bioplastic van maïszetmeel. Het aanbod bestaat onder andere uit populaire accessoires zoals een bamboe tandborstel, kam, nagelvijl, slippers en een naaisetje.

Meer informatie op www.ada-cosmetics.com.