Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Bespaarmogelijkheden

In een persoonlijk gesprek vertelt u ons over uw huidige inkoopprijzen en uw wensen. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag door uw wensen af te stemmen met de mantelovereenkomsten die wij met onze leveranciers hanteren. 

Wat volgt is een op maat gemaakte inkoopscan waarop u direct ziet welke inkoopvoordelen van toepassing zijn voor uw bedrijf. Om alvast een indicatie te geven van de verschillende inkoopvoordelen binnen Highland Purchasing geven we u graag alvast een kleine indruk: 

Inkoopvoordelen

Door gebruik te maken van onze zeer voordelige raamcontracten bespaart u al snel duizenden euro’s op uw inkoop op zowel Food & Beverage als non-food en diensten, zonder dat u verplicht bent van al onze leveranciers gebruik te maken. 

Fabrikantbonussen

Bovenop de scherpe inkoopvoordelen nog een extra bonus bij o.a. Aviko, Diversey, Ecolab, FrieslandCampina, Heinz, Vrumona en Bunzl.  Zonder dat u hier naar om hoeft te kijken ontvangt u van ons de zeer interessante bonus. 

Tenderen

Laat Highland Purchasing uw tender opstellen en begeleiden voor de best mogelijke proposities van o.a. groothandels, bierbrouwerijen en koffieleveranciers. 

Ontzorgen

Bespaar op uw inkoop of bedrijfsadministratie door dit geheel of gedeeltelijk door Highland Purchasing te laten verzorgen. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u graag!