Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Uw muziekafdracht voordelig verzorgd? | Highland Purchasing

Jan Logtenberg aan het woord

Beste deelnemers en leveranciers,

Ongeveer een jaar geleden is Highland Purchasing van eigenaar gewisseld. Jan van de Kooij heeft het stokje aan mij overgedragen. Gelukkig is Jan nog altijd aangehaakt en blijft hij deel uitmaken van ons team. We zijn nu op het punt gekomen dat hij de gehele administratie uit handen heeft kunnen geven. Als laatste onderdeel is nu ook de afhandeling van de fabrikantenbonus door de nieuwe organisatie overgenomen en richt Jan zich vooral op de bier- en koffieonderhandelingen.

De afgelopen maanden hebben we ons voor het overgrote deel geconcentreerd op de aanvraag van die bonussen. De bonusaanvragen zijn nu ingediend. De komende periode ontvangen we een reactie van de fabrikanten, waarna we de bonussen kunnen innen. Zodra alles binnen is gaan we het aan onze deelnemers uitbetalen. U krijgt dan een creditnota van ons waarin per fabrikant de bonus wordt vermeld.

Nu de aanvraag van de bonussen is afgerond, ontstaat er meer ruimte om deelnemers te bezoeken en Highland Purchasing verder uit te breiden. Zowel met nieuwe deelnemers als door uitbreiding van het pakket aan diensten. In de komende nieuwsbrieven vertel ik u daar meer over.

Maar ook nu is er nieuws te melden! In de afgelopen maanden hebben we twee nieuwe leveranciers aan ons pakket toegevoegd. Bij Nisbets kunt u op keukenapparatuur een korting krijgen van 25%. Voor zakelijke, korte leningen kunt u via Highland Purchasing voordelig terecht bij PIN Voorschot. U kunt daar leningen op een laagdrempelige manier aflossen, gekoppeld aan de pintransacties. In deze nieuwsbrief leest u meer hierover, naast nieuws van andere leveranciers en dienstverleners.

Mijn tip: log regelmatig in op onze website. Daar vindt u alle aangesloten leveranciers met daarbij de korting en/of bonus waar u als deelnemer gebruik van kunt maken. Neem gerust contact op als u ergens meer van wilt weten. We zijn er voor u!

Goede zaken toegewenst,

 

Jan Logtenberg.
(april 2023)