Registreren  –  Inloggen

Adhoc Horecamakelaars

Adhoc Horecamakelaars
 Goudseweg 181D
2411 HK BODEGRAVEN

Adhoc horecamakelaars: waar horeca en vastgoed samen komen!

Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad, gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca. Ons kantoor is aangesloten is bij de NVM, afdeling Business. Verder zijn wij als enige horecamakelaar aangesloten bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals, met name op het gebied van taxaties.

Dankzij onze uitgebreide kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij. Onze kennis wordt gebruikt bij het opleidingsinstituut van de NVM. Ook verzorgen wij gastlezingen bij de Hoge Hotelscholen van Den Haag en Leeuwarden.

Wij werken veel voor horecaondernemers, bijna alle horecaketens en horecaformules van Nederland, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en banken. Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van uw horecabedrijf of horecavastgoed. De horecamakelaars van Adhoc volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Zij zijn voortdurend op de hoogte, niet alleen via de vakbladen, maar ook via directe contacten.

Leveringscondities

Om de leveringscondities te zien moet je zijn ingelogd.