Registreren  –  Inloggen

Diversey

Diversey
Maarssenbroeksedijk 2
3542 DN Utrecht

Hospitality | Diversey South Africa

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven. Wij streven voortdurend naar revolutionaire technologieën voor schoonmaak en hygiëne die klanten in al onze wereldwijde sectoren een volledig vertrouwen bieden. Hierbij gaat het om: facility management, gezondheidszorg, gastvrijheid, retail/detailhandel, foodservice en food and beverage. Diversey biedt  reinigingsproducten, sanitaire en onderhoudsproducten, systemen en diensten aan waarbij chemicaliën, machines en duurzaamheidsprogramma’s efficiënt zijn geïntegreerd. Alles wat we doen is gebaseerd op de impliciete overtuiging dat schoonmaak en hygiëne levensbehoeften zijn en dat wij essentiële diensten leveren.

Diversey maakt gebruik van 95 jaar expertise en kennis en ontwikkelt reinigingstechnologieën die levens redden. Wij bieden een klantgerichte, op maat gemaakte benadering die duurzame oplossingen mogelijk maakt. De behoeften van onze klanten staan centraal bij alles wat we doen, dit door bescherming en verbetering van het milieu voorop te stellen.   Diversey’s ethische betrokkenheid is impliciet aanwezig in al onze producten en dagelijkse relaties met onze medewerkers, onze klanten en het milieu. Deze ethiek vormt de basis van ons engagement als pioniers van de toekomst en makers van verbinding en innovatie.

Internet of Clean™ staat centraal in ons bedrijf; het verbindt mensen met machines om ervoor te zorgen dat we inzichten in reinigings- en hygiënegegevens omzetten in effectieve operaties en respect voor menselijk kapitaal genereren. Diversey draagt ​​bij tot aanzienlijke productiviteitsverbeteringen, lagere totale bedrijfskosten en merkbescherming. Het hoofdkantoor van Diversey is gevestigd in Fort Mill, South Carolina, Verenigde Staten en het bedrijf heeft wereldwijd circa 9000 mensen in dienst. De netto-omzet bedroeg ongeveer $ 2,6 miljard in 2017.

Om de meest recente aanbieding voor het papier assortiment te kunnen inzien dient u ingelogd te zijn.
U vindt de prijslijst onder de knop ‘download bijlage’

Leveringscondities

Om de leveringscondities te zien moet je zijn ingelogd.