Registreren  –  Inloggen

ONLY BANDS

ONLY BANDS
Smetanahof 3
7701 ZC Dedemsvaart

Streef jij naar het boeken van de beste coverband voor jouw feesttent of bedrijfsevent? Zoek niet verder, want wij delen jouw passie voor de meest onvergetelijke feesten! ONLY BANDS voorziet de mooiste en grootste bedrijfsevents van onderscheidende en hoogstaande bands. Samen met Highland Purchasing hebben we een selectie samengesteld van trending coverbands die klaar staan om elk evenement te laten schitteren. Onze Premium Bands speelden o.a. voor bekende merken en bedrijven als ABN AMRO, AUDI, BMW, Bavaria, Dutchweek, Efteling, Heineken, SAMSUNG en stonden op grote evenementen als de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Heideweek en Woerdense Vakantieweek.

Lastig om de beste coverband te vinden tussen het ruime aanbod aan bands? Zoek niet verder! ONLY BANDS biedt unieke coverbands die perfect passen binnen iedere prijsklasse en gelegenheid. Onze coverbands hebben indrukwekkende referenties en genieten zowel nationaal als internationaal van een reputatie als toonaangevende muzikale entertainers.

Bij ONLY BANDS gaan we verder dan alleen boekingen: we investeren in de ontwikkeling van de meest fantastische coverbands. Wij fungeren als een extra teamlid, samenwerkend met onze bands om constant de prestaties te verbeteren. Door in te spelen op de nieuwste trends in livemuziek werken we naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij elk optreden. Ons doel? Een nieuwe standaard vestigen van hoogwaardige en betaalbare coverbands die staan voor topkwaliteit.

Wil je een Premium Coverband boeken die jouw evenement naar ongekende hoogten tilt? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen. We kijken er naar uit om jouw evenement onvergetelijk te maken!

Premium Coverbands boeken bij ONLY BANDS

 

Leveringscondities

Om de leveringscondities te zien moet je zijn ingelogd.