Registreren  –  Inloggen

WISE Verzekeringen

WISE Verzekeringen
Collardslaan 31
9401 GX Assen

Een goede verzekering is voor uw horecaonderneming nodig om financiële stabiliteit te kunnen waarborgen. U kunt daarmee juridische problemen voorkomen of minimaliseren en de veiligheid van uw bezoekers en personeel garanderen.

Waarschijnlijk hebt u al jaren dezelfde verzekeringsagent en hebt u ook uw verzekeringen al jaren geleden afgesloten. Het is verstandig om eens een andere verzekeringsagent naar uw bedrijfsverzekeringen te laten kijken. Zo krijgt u in beeld of uw bedrijf nog voldoende is beschermd tegen risico’s en of u niet teveel betaalt voor uw verzekeringen. Een goede verzekeringsadviseur met specifiek ervaring van de horecabranche helpt u om ervoor te zorgen dat u de juiste verzekeringen en passende dekking hebt voor uw bedrijf.

Wij stellen graag WiSe Verzekeringen aan u voor.

WiSe Verzekeringen is een professionele organisatie die zich heeft toegelegd op het optimaal adviseren en begeleiden van horecabedrijven. Verzekeren vraagt om kennis van zaken en dat heeft WiSe Verzekeringen in huis! Samen met de klant werkt WiSe Verzekeringen aan een doeltreffend en kostenefficiënt beheer van uw bedrijfsmatige en/of persoonlijke risico’s. Als uw verzekeringspartner staan zij proactief klaar met raad en daad om ervoor te zorgen dat u erop kunt vertrouwen dat u de juiste beslissingen hebt genomen voor wat betreft uw bedrijfsverzekeringen.

Wij brengen u graag met WiSe Verzekeringen in contact zodat uw wordt voorzien van:

  1. een objectief advies voor de juiste verzekeringen en dekking voor uw bedrijf;
  2. een vergelijking van uw huidige pakket met een optimaal verzekeringspakket waarmee u waarschijnlijk kosten bespaart;
  3. inzicht in uw risico’s, of u voldoet aan de nieuwste verzekeringsvoorschriften en of uw polissen daarop zijn aangepast.

Het hebben van een horecazaak is erg leuk. U bent vol enthousiasme bezig met uw gasten, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aansturen van uw personeel. Maar hoe is dat personeel eigenlijk verzekerd bij ziekte? En wat als een gast letsel oploopt in uw zaak? Of als er een keukenbrand onstaat tijdens het flamberen van de nieuwe gerechten? Natuurlijk hopen we dat u hier nooit mee te maken krijgt, maar de kans is helaas aanwezig.

Om deze risico’s het hoofd te bieden helpen wij u met de inventarisatie van deze risico’s, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen staat. In de horeca zijn veel bedrijven actief. Hotels, cafetaria’s en restaurants, maar bijvoorbeeld ook cateringbedrijven en bowlingbanen. Hoewel elk bedrijf anders is, lopen horecabedrijven vergelijkbare risico’s. Deze hebben wij ondervangen in 1 verzekeringspakket voor de horeca.                              

Door de jarenlange ervaring en de samenwerking met horeca inkooporganisatie Highland Purchasing, kennen wij de risico’s die in de horecabranche spelen. Hierdoor weet u zeker dat u een op maat gesneden verzekeringspakket krijgt !

Leveringscondities

Om de leveringscondities te zien moet je zijn ingelogd.