Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Bewust genieten met Aviko Green Delight

Bewust genieten met Aviko Green Delight

Het delen van tapas op grote borrelplanken terwijl je ontspant na een drukke dag met vrienden onder het genot van een drankje of een glas wijn, is een trend die blijft groeien in populariteit. Aviko speelt hierop in en kondigt met trots een mooie innovatie aan: Aviko Green Delight!

Bekijk het volledige Aviko Green Delight plant-based assortiment via deze link

Wat is Aviko Green delight?

In een wereld waarin bewuste keuzes steeds belangrijker worden, kiezen steeds meer consumenten ervoor om af en toe vegetarisch of zelfs volledig plantaardig te eten. Uit onderzoek blijkt dat al meer dan 10% van de consumenten deze nieuwe trend omarmt, en dit aantal groeit snel, vooral onder jongere generaties. Daarnaast zien we dat eetmomenten steeds meer versplinterd raken. Buitenshuis eten gaat steeds meer over genieten, het vieren van speciale momenten en vriendschap. Samen eten delen is daarbij de trend; bijvoorbeeld door gezellig samen wat te drinken met een borrelplank.

Om aan deze veranderende behoeften tegemoet te komen, breidt Aviko het Share the Fun assortiment steeds verder uit. Nu met 3 mooie plant-based innovaties, waarvan er 2 gemaakt zijn met een kaas op basis van aardappel. Gegarandeerd dat je hiermee iets aan het menu toevoegt dat het delen waard is! 

Bewust genieten met Aviko Green Delight