Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Duni cocktail servetten - Highland Purchasing

Duni: hoogwaardige producten, persoonlijke service en interessante bonus!

Duni: hoogwaardige producten, persoonlijke service en interessante bonus!

Stelt u zich eens voor: een tafel in uw hotel of horecagelegenheid die perfect gedekt is, omringd door een sfeer van elegantie en stijl. Wat zou het betekenen om een vleugje luxe toe te voegen aan de dinerervaring van uw gasten? Bij Duni begrijpen we het belang van verfijnde details en streven we naar het bieden van een onvergetelijke ervaring aan uw gasten. Onze Dunisoft Cocktail servetten spelen bijvoorbeeld een essentiële rol in het creëren van een verfijnde sfeer, zowel aan tafel als aan de bar en gaan mee in de huidige trend van cocktails en mocktails.

Duni bedrukte servetten

Wat onze bedrukte servetten betreft, bieden zij een unieke meerwaarde aan uw tafelervaring. Door uw logo, naam of merk op de servetten te laten bedrukken, kunt u niet alleen uw merk versterken, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij uw gasten. Bedrukte servetten voegen een persoonlijk en onderscheidend element toe aan uw tafelsetting, waardoor uw gasten zich extra speciaal voelen tijdens hun maaltijd- en drinkervaring.

Exclusieve kortingen voor leden

Bij Duni geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van persoonlijke service aan onze klanten. Als lid van Highland Purchasing kunt u profiteren van exclusieve kortingen en uiteraard onze kennis van de horeca. Onze toegewijde accountmanagers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tafelaankleding, bedrukte servetten, tafellakens, maaltijdverpakkingen en LED-verlichting die aansluiten bij uw unieke behoeften en voorkeuren.

Contact Duni

Bent u klaar om de tafelervaring van uw gasten te verrijken met onze DuniSoft Cocktail servetten en andere hoogwaardige producten van Duni? Neem vandaag nog contact op met onze accountmanagers en ontdek hoe u kunt profiteren van onze concepten!