Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Inkoopkorting op top-entertainment!

Inkoopkorting op top-entertainment!

Inkoopkorting op top-entertainment!

De wintermaanden komen eraan, dus voor velen van jullie een periode met veel (bedrijfs)feesten. Altijd verzekerd zijn van de beste live bands voor iedere gelegenheid? HP deelnemers hebben exclusief de mogelijkheid om top entertainment aan uw klanten aan te bieden met voor u een inkoopkorting.

Bent u als locatie eigenaar op zoek naar top entertainment voor jouw opdrachtgever? Maak kennis met onze bands! Jaarlijks verzorgen deze professionele coverbands honderden optredens door het hele land, van dampende feesttent tot exclusief galadiner. Ook het live begeleiden van bekende artiesten is voor onze bands dagelijkse kost, wat een optreden natuurlijk extra uniek maakt! Vele (internationale) bedrijven mochten onze bands al verwelkomen. Zo speelden we o.a. voor ABN AMRO, Beurs van Berlage, Huis ter Duin, IKEA, Rabobank, NH Hotels, BMW Nederland, Samsung, KLM en meer.

HP deelnemers profiteren van een speciale inkoopkorting (BK). Onze verkoopprijzen liggen namelijk overal gelijk. Zit u in een meeting met uw (potentiële) opdrachtgever en wenst u direct de beschikbaarheid van een band te controleren? Geen probleem: wij voorzien u vrijwel direct van de beschikbaarheid en plaatsen direct een vrijblijvende optie in de agenda. Kijk voor een actueel aanbod op onze website: www.milestonemanagement.nl

Naast onze eigen bands kunnen wij u ook voorzien van alle bekende en minder bekende artiesten en bands. Contracten en facturen worden hierbij verzorgd door één van de grootste en langst bestaande boekingskantoren van Nederland.