Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Uw muziekafdracht voordelig verzorgd? | Highland Purchasing
ProffitPlan | Highland Purchasing

 ProffitPlan: uw onmisbare partner voor arbodiensten

 ProffitPlan: uw onmisbare partner voor arbodiensten

In de horecasector ontkomt u er niet aan om te voldoen aan strenge wettelijke voorschriften voor arbeidsomstandigheden en – gezondheid. Het inschakelen van een arbodienst is een verplichting die u niet kunt negeren. Tijd om de voordelen van ProffitPlan te verkennen!

Een arbodienst als ProffitPlan is een onmisbare partner voor uw bedrijf. Voor onze leden hebben we met ProffitPlan een collectieve prijsafspraak gemaakt. Voor slechts € 9,75 per werknemer per jaar krijgt u toegang tot topkwaliteit arbodiensten. Met deze voordelige oplossing bespaart u niet alleen aanzienlijk op de kosten, maar waarborgt u ook de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers.

ProffitPlan biedt de essentiële ondersteuning die uw horecabedrijf nodig heeft om te voldoen aan de wettelijke vereisten. Met ProffitPlan bent u verzekerd van:

  1. Deskundige begeleiding: De specialisten van ProffitPlan begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee uw horecabedrijf dagelijks wordt geconfronteerd. Ze staan klaar om u te helpen uw medewerkers gezond en gemotiveerd te houden.
  2. Verzuimbeheer: ProffitPlan neemt het complete verzuimproces van u over, van registratie tot re-integratie, om uw kosten tot een minimum te beperken en uw medewerkers effectief te ondersteunen.
  3. Preventie: ProffitPlan helpt u om potentiële risico’s te identificeren en te minimaliseren, waardoor ongevallen en gezondheidsproblemen kunnen worden voorkomen.
  4. Juridische ondersteuning: ProffitPlan zorgt ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wettelijke overtredingen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij brengen u graag in contact met ProffitPlan zodat u uw arbodiensten met een gerust hart en voor een zeer aantrekkelijk tarief kunt overlaten aan professionals. Neem hier contact met ons op.