Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Medewerkersarranagement Highland Purchasing

Voordelige Verblijfsopties met het Medewerkers Arrangement van Highland Purchasing

Voordelige Verblijfsopties met het Medewerkers Arrangement van Highland Purchasing

Wij bieden een interessante mogelijkheid voor onze deelnemende hotels en bungalowparken om hun personeel iets extra’s te bieden: het Medewerkers Arrangement. De meeste voordelen van het lidmaatschap van Highland Purchasing zijn rechtstreeks voor het bedrijf, maar dit arrangement biedt deelnemende bedrijven de kans om ook voordelen te bieden aan hun personeel.

Voordelen bij hotels

Het Medewerkers Arrangement stelt deelnemende hotels in staat om hun medewerkers en gasten betaalbare en aantrekkelijke overnachtingen aan te bieden. Dit arrangement is een unieke kans voor hotels om hun personeel te belonen en tegelijkertijd hun diensten te promoten binnen het netwerk van Highland Purchasing.

Door deel te nemen aan het Medewerkers Arrangement, kunnen de bedrijven hun medewerkers accommodaties aanbieden tegen zeer gunstige tarieven. Voor slechts € 50,- per kamer per nacht kunnen medewerkers genieten van een comfortabel verblijf in het hotel van hun keuze. Het ontbijt en toeristenbelasting zijn exclusief, hoewel in sommige gevallen een ander tarief kan gelden.

Daarnaast kunnen gasten en medewerkers die gebruik maken van het arrangement genieten van een royale korting van 30% op Food & Beverage. Deze korting biedt een extra incentive voor gasten om te genieten van de culinaire hoogstandjes die het hotel te bieden heeft.

Voordelen bij bungalowparken

Het Medewerkers Arrangement biedt ook voordelen bij bungalowparken die deelnemen aan het programma. Gasten kunnen profiteren van een korting van 30% op de kale huurprijs van de bungalow. Hoewel ontbijt, linnen, schoonmaak en toeristenbelasting exclusief zijn, is het aanbod zeer aantrekkelijk voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen uitje.

Hoe werkt het?

Bij deelname aan het Medewerkers Arrangement wordt het hotel of bungalowpark op de lijst met deelnemende bedrijven geplaatst. Bij deelname van het bedrijf, ontstaat voor het personeel van deze bedrijven de mogelijkheid om van het arrangement gebruik te maken. Het personeel of bedrijf neemt contact op met een deelnemend hotel of park, waarbij wordt vermeld dat het om het Medewerkers Arrangement van Highland Purchasing gaat. De beschikbaarheid van het arrangement wordt bepaald door het individuele hotel of bungalowpark. De reserveringen kunnen tot maximaal 2 weken van tevoren worden gemaakt.

Deelname: Neem Contact op

Als u geïnteresseerd bent in het Medewerkers Arrangement of als u meer informatie wilt, neem dan contact op met Highland Purchasing. Ontdek hoe uw hotel of bungalowpark kan profiteren van deze mogelijkheid en hoe u uw gasten en medewerkers kunt trakteren op een onvergetelijk verblijf!