Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Uw muziekafdracht voordelig verzorgd? | Highland Purchasing

NISBETS – alles voor de horeca professional

NISBETS is er voor de chefs en de bartenders. Voor managers, eigenaren en inkopers. Voor horeca mannen en vrouwen met passie. Voor hen die dag in dag uit met hart en ziel voor hun gasten in touw zijn. Want we willen allemaal maar één ding: indruk maken. Dat is wat ondernemers in de horeca verbindt. Maar indruk maken lukt alleen als je beschikt over de juiste apparatuur. Over de beste hulpmiddelen in de keuken. Het fijnste serviesgoed en het meest robuuste meubilair. Betrouwbaar en snel geleverd. Met keuze uit een slim assortiment. Met eigen merken en toonaangevende A-merken. En met geweldige service en persoonlijk advies.

Nisbets - Cashback and discount - Rewards & Cashback - NCASS

Nisbets is al 40 jaar de toonaangevende leverancier van professionele non-food horeca apparatuur en horecabenodigdheden. Sinds de oprichting als klein familiebedrijf in 1983 in het Verenigd Koninkrijk zijn we uitgegroeid tot een leverancier van professionele apparatuur en non-food horecabenodigdheden met activiteiten in meer dan 100 landen. We verkopen professionele horecabenodigdheden en – apparatuur aan honderdduizenden klanten wereldwijd, waaronder hotels, pubs, bars, restaurants maar ook scholen, bedrijfskantines, cateraars en verzorgingstehuizen. Hoe groot of klein onze klanten ook zijn, we streven er altijd naar om de beste klantenservice te leveren.

Onze klanten staan voorop bij alles wat we doen. We hebben een uitgebreid assortiment apparaten, koelingen en vriezers, kookgerei, keukengerei, professionele keukenmessen, kleding en nog veel meer. In de afgelopen 40 jaar hebben we een geweldige reputatie opgebouwd door het grootste assortiment commerciële keukenapparatuur te leveren, scherp geprijsd en snel geleverd.

Met vestigingen in Frankrijk, Nederland, UK, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland en China zijn we niet alleen marktleider in het Verenigd Koninkrijk, maar ook een belangrijke wereldwijde leverancier van keukenapparatuur. Kijk voor meer informatie over Nisbets en ons assortiment op www.nisbets.nl.

Speciaal voor aangesloten leden biedt NISBETS een korting van 25%. Deze is op te vragen door contact op te nemen met Highland Purchasing via diana@highlandpurchasing.nl.