Registreren  –  Inloggen

Laatste nieuws

Advertentie

Risikoloos; een innovatief verloningsplatform

Grote innovaties binnen loonadministratie, HR en verzekeringen zijn er maar zelden. Zeker wanneer je de verloning binnenshuis wilt houden ben je aangewezen op traditionele verzekeraars en loonadministrateurs. Bij Risikoloos zijn alle functies in het ‘loongebied’ samengevoegd in één platform. Zo neem je als ondernemer één centrale dienst af voor het Verlonen, Verzekeren en Betalen van de medewerkers. Alle verschillende facturen, aanslagen en belastingen zijn definitief verleden tijd. Contracten en lonen zijn altijd accuraat en bijgewerkt volgens de laatste cao-regels.

Volledig ontzorgde verloning gewoon bij jou in dienst! Risikoloos Payroll

Ondernemers die zich hebben aangemeld ervaren het gemak. “Dit heb ik altijd al gewild. Mijn eigen medewerkers op eigen loonlijst en toch is alles geregeld op één centrale plek. Van de loonheffingen tot de verzekering, overal is aan gedacht.” Op het moment dat je wilt verlonen, bevestig je de uren en betaal je slechts één nota. Vervolgens worden automatisch en Risikoloos de medewerkers uitbetaald én alle afdrachten gedaan. Ook alle overige (verzekerings-)kosten worden tegelijkertijd voldaan.

Daarnaast kan iedere klant van Risikoloos aanspraak maken op het Tranisitie- en Ontslagfonds. Dergelijke onzekerheden zijn collectief voorzien in het tarief. Doordat de medewerkers gewoon op eigen loonlijst staan, zullen de kosten in veel gevallen dalen ten opzichte van de huidige situatie. Dit door de collectieve en geautomatiseerde aanpak. Binnen het platform kun je als ondernemer ook je eigen verloning en arbeidsongeschiktheid verzekeren. Dit tegen dezelfde kosten en voorwaarden als je medewerkers!

  • De voordelen van payrolling, met een hele lage factor;
  • Personeel blijft volledig bij jou in dienst. Personeel krijgt geen andere werkgever of nieuw contract;
  • U wordt ontzorgd, dus tijdwinst en geen stress;
  • RISICO’S worden buiten de deur gezet.

Als deelnemer van Highland Purchasing ontvang je korting.
Interesse? We brengen je graag in contact.